Kreirajte uspomene zajedno.

Prva asocijacija na djevojačku ili momačku zabavu? Ludi provod, šareni baloni, prskalice, ma štogod vam je još palo na pamet…u nedostatku inspiracije posjetite nas i ideje će sijevati sa svih strana!

Tražite pravu osobu za organizaciju vjenčanja, nekog tko će vam pomoći da organizirate i rasporedite sve obaveze koje vas čekaju od početka planiranja pa sve do dana vjenčanja?? Želite da sve bude savršeno, a vi potpuno opušteni i bezbrižni? Tu smo!

Odaberite kolekciju za djevojčice ili dječake, upotpunite ju prigodnim dodacima, balonima, dekoracijama i dobro se zabavite uz puno smijeha, ukusnih zalogaja i naravno, pomno odabranim igrama! Organizaciju prepustite nama da raznim idejama uljepšamo vašu zabavu!

Ako vam se bliži vrijeme krštenja, pričesti ili krizme, a vremena imate sve manje, jer je potrebno isplanirati puno toga, dopustite nam da se poigramo sa svim detaljima. Na vama je samo da okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te uživate u proslavi, a naš tim će urediti prostor i osmisliti unikatnu proslavu bilo kojeg čina, do najsitnijeg detalja. Također, uz odličnu atmosferu bitna je i ukusna hrana te vrhunska usluga, a zato smo mi tu!

Želite li svojoj supruzi ili suprugu prirediti iznenađenje za godišnjicu? Ili ste „dijete“ koje želi iznenaditi roditelje posebnim slavljem? Mi smo tu, prepustite nam čaroliju ovog dana, jer mi uživamo u organizaciji  nezaboravne proslave u odličnoj atmosferi i ukusnoj hrani. Uz to, kroz personalizirane i maštovite poklone ispričat ćemo priču o ljubavi.

Slavite rođendan i želite okupiti najbolju ekipu, ali nemate vremena za traženje prostora, ideja, hrane, dekoracije? Ne brinite, odriješit ćemo vas organizacijskih muka! Ponudit ćemo  vam mnoštvo ideja za nezaboravno iskustvo vas i vaših najmilijih. A što ćete vi? Vi ćete bez stresa proslaviti svoj dan!

Neovisno da li organizirate poslovni domjenak, kako bi proslavili poslovne uspjehe za malu skupinu ljudi, za cijelu organizaciju ili team building mi ćemo se potruditi da se svaki gost osjeća posebno te ćemo se prilagoditi svim vašim željama. Zašto? Zato što vrhunski organizirana poslovna zabava može ujediniti zaposlenike i partnere i potaknuti ih na jače zalaganje u ostvarivanju novih ciljeva.