USLUGE

Glavni fokus naše tvrtke je planiranje vjenčanja. Pomažemo našim klijentima u stvaranju nezaboravnih, čarobnih proslava koje premašuju očekivanja. Naš osobni pristup svakom vjenčanju, osigurava smislenost i odražava karakter i želje naših klijenata. Priča o njihovim zajedničkim vrijednostima i osjećaju stila.

Imamo provjerene i iskusne poslovne partnere koji su temelj uspješne organizacije i vjenčanja, a samim time garantiramo da našim angažmanom nećete morati pristajati na kompromise. Dobiti ćete vrhunske slastičare, ugostitelje, zlatare, vizažiste, muzičare, dekoratere, dizajnere, snimatelje, fotografe,…

Na Vama je da odaberete željeni datum i dođete na sastanak gdje ćemo ovisno o Vašim željama i planiranom budžetu za Vas izradti egzaktan troškovnik vjenčanja bez iznenadnih troškova.

Pomno ćemo Vas saslušati i sve vaše želje pretvoriti u stavarnost. Možete nas odabrati za sve stavke počevši od lokacije samog vjenčanja (ovisno o Vašim željama prezentirati ćemo Vam traženo i dati na zanje sve njihove uvjete i cijene), svadbenog domjenka ali i samo za poneki detalj kao što su pozivnice, kitice, buket…

Naše vrijeme odnosno naši savjeti neće Vas ništa koštati i neće utjecati na planirani troškovnik vjenčanja. Obratite nam se sa Vašim upitom, stojimo Vam na raspolaganju.